Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Colleen Green – “I Wanna Be A Dog”

© Jason MacDonald

Dat het al weer even geleden is dat we nog originele muziek kregen van Colleen Green, werd ons nog maar eens duidelijk nu ze voor het eerst sinds 2015 een album gaat uitbrengen. De zangeres zat in tussentijd wel niet stil, want er verscheen nog wel een ep en ook een coverplaat van Dude Ranch van Blink-182, een band waarvoor ze haar liefhebberij niet onder stoelen of banken steekt. Nu is er Cool, een gloednieuw album dat op 10 september het levenslicht ziet. Met titels als “How much Should You Love A Husband?” en “Pressure To Cum” zal het weer een klassieke Green-plaat worden waarin ze wederom niet op haar mondje valt. Ook eerste single “I Wanna Be A Dog” bewijst dit.

Iedereen wil op een bepaald moment in zijn leven wel eens een dier zijn en voor Colleen Green is dat momenteel een hond. Dat het vooral een metafoor is voor wat ze mist in het leven als mens, kan je horen in de lyrics. ‘There’s gotta be a better way I can relate / I’m just trying to be understood / And all I really want is somebody to tell me that I’m good.’, geeft alvast een van de vele goeie voorbeelden. Muzikaal is het alvast een typisch slackerrock liedje geworden zoals Colleen Green dat zo goed kan brengen. Nineties gitaartje en een fijn meezingbaar refrein, wij zijn verkocht!

 /

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3409 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #31

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsRecensies

Jonas Brothers - Happiness Begins (★★★): The boys are back

Nick, Kevin en Joe Jonas zijn ondertussen volwassen mannen, maar de broers zijn nog steeds een van de populairste acts uit de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jonas Brothers - "Cool"

In maart maakten de Jonas Brothers na zes jaar hun comeback met het geweldige catchy “Sucker”. Met de nieuwe single “Cool” blijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.