Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli Adams – “Seventeen Again” (feat. Novo Amor)

© Ed Tullet

Binnen een kleine maand krijgen we eindelijk de debuutplaat van Charli Adams op ons bord. De verwachtingen rond dat album liggen al een tijdje redelijk hoog, aangezien de jonge zangeres een lange tijd door het leven ging als songwriter voor artiesten als chloe moriondo en Peach Pit. Om het kort te houden: bands die stuk voor stuk hun grote doorbraak kenden het afgelopen jaar. Na dus altijd maar in de schaduw te hebben gestaan, treedt de jonge Amerikaanse nu zelf naar de voorgrond. Met al een handvol singles die ze dit jaar uitbracht, is het dan ook niet onlogisch dat we zo hard uitkijken naar Bullseye. Voor een van die singles werkte ze bijvoorbeeld al samen met de beloftevolle Ruston Kelly, maar nu schakelt ze een versnelling hoger. Op “Seventeen Again” krijgen we niemand minder dan Novo Amor te horen.

Op muzikaal vlak blijft Charli Adams zichzelf nog steeds trouw. Steker nog, het lijkt erop dat ze sinds het moment dat Taylor Swift haar liefde voor Adams uitte, steeds meer richting die popgigant begin te neigen. Ze doet dat zonder de commerciële richting uit te gaan, wel te verstaan. Zo moeten we bij het horen van “Seventeen Again” al snel denken aan zangeressen als Phoebe Bridgers. Dat komt door het feit dat het nummer redelijk rustig begint met een akoestische gitaar en de zangeres haar stem geleidelijk aan minder breekbaar uitspeelt. Ook de wisselwerking met Novo Amor speelt hier een belangrijke rol in. Geleidelijk aan bloeit de nieuwste creatie van Adams open in een wondermooie indiepopsong, die met een hoog meezinggehalte en twinkelende telefoonlampjes op z’n einde loopt.

Op 16 juli krijgen we Bullseye, het debuutalbum van Charli Adams, eindelijk te horen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

973 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Charli Adams - Bullseye (★★★½): Recht in de roos

Nu darts het afgelopen jaar zo’n gigantische populariteitsboost heeft gekregen – waarvoor dank aan Dancing Dimi – weten we ondertussen dat dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli Adams - "Headspace" (feat. Ruston Kelly)

Charli Adams schreef een tijdje voor artiesten als Chloe Moriondo, Peach Pit en Valley, maar sinds het succes van haar debuutsingle “Didn’t…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Novo Amor - "Haven (from Life Is Strange)"

De muziek van Novo Amor deed ons de afgelopen jaren altijd wegdromen naar een magische plek. Deze keer mogen we het dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.