Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single L’objectif – “Do It Again”

L’objectif heeft officieel nog maar 3 singles uit, maar stonden al sinds hun eerste exemplaar “Drive in Mind” extra prominent op onze radar. Geen enkel lid van de vierkoppige band overschrijdt de leeftijd van 17, maar toch straalt er een enorme volwassenheid en zelfzekerheid af van de muziek die ze uitbrengen. Postpunk met een lekkere laag new wave erop en de betoverende diepe stem van Saul Kane zorgen voor een imponerende combinatie die op “Do It Again” opnieuw voluit tot zijn recht komt.

De intensiteit van eerste single “Drive in Mind” lijkt een rariteit te gaan worden voor deze band, want op “Do It Again” doen ze het opnieuw iets minder direct, net als met “Burn Me Out“. Dit exemplaar is in feite een uitloper van die laatstgenoemde geworden: een dromerige, duistere sfeer met een catchy refrein dat wel nog even blijft nazinderen. Enkel de productie is iets minder heftig en speelt wat meer in op dat dromerige aspect, maar wordt dan wel gecompenseerd door het licht opgedreven tempo en vettigere gitaren. Kortweg, opnieuw een schot in de roos van L’objectif, dat steeds minder op een eendagsvlieg begint te gaan lijken.

De band kondigde naast hun single ook hun debuut-ep Have It Your Way aan, die uitkomt op 20 juli.

Facebook / Instagram

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #31

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Lounge Society – “Last Breath”

Enkele maanden geleden verbaasde The Lounge Society, product van cultlabel Speedy Wunderground, met hun razend ambitieuze en enorm geslaagde debuutep Silk For…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Geese - "Projector"

Je hoort wel vaker dat een nieuwe postpunkband de volgende grote smaakmaker zal worden en meer dan eens is dat statement vrij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.