Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single gone icon – “1BY1”

Ook in het Belgische muzieklandschap zitten nog wat onbeminde parels die adembenemende underground electropop maken voor fans van bijvoorbeeld Eartheater of arca. Het nog redelijke jonge project gone icon is een recente ontdekking die in 2021 alvast grotere stappen aan het nemen is. De producer, songwriter en dj bracht al een handvol nummers uit, die een boeiende mix aan invloeden aan de dag legden.

Aan de basis van het rustgevende “1BY1” liggen, zoals ook op zijn eerdere nummers, etherische melodieën die aangevuld worden met een intieme vocale productie. “1BY1” kan wat vergeleken worden met het vroege werk van James Blake en raakt de gevoelige snaar doordat er gretig gespeeld wordt met een sfeeropbouw. Als er één ding is dat deze single zal doen, dan is het iedereen een voor een inpakken. De fundamenten voor een goede toekomst zijn gelegd.

Op 17 juli speelt gone icon naast o.a. Promis3 en SPACEBABYMADCHA op Proeftuin in DOK Gent. Tickets voor deze spannende muzikale avond zijn reeds in verkoop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Eartheater @ Botanique (Rotonde): Mystieke popgodin toch sterfelijk?

De Amerikaanse multi-instrumentaliste Alexandra Drewchin overrompelt inmiddels al sinds 2009 man en macht als Eartheater met haar experimentele muziek electropop, die het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.