Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BANKS – “The Devil”

De alternatieve r&b van BANKS brengt al jaar en dag op mysterieuze wijze een ode aan de vrouwelijke sensualiteit. Op haar laatste album III wist de Amerikaanse zich keer op keer weer opnieuw uit te vinden door het hoge popgehalte achterwege te laten en resoluut te kiezen voor een experimenteler geluid. Die lijn lijkt ze nu door te trekken op haar nieuwe single “The Devil”, tevens het eerste nieuwe werk van de zangeres sinds 2019.

De temperatuur stijgt meteen wanneer Jillian Banks ons verwelkomt met haar verleidelijke fluisterzang. Lust en sensualiteit zitten duidelijk diep in het DNA van BANKS en nooit eerder klonk de duisternis zo verschrikkelijk aantrekkelijk. Diepe bassen en mysterieuze geluiden vormen de basis waarover de zangeres ons probeert te overtuigen om de kant van de duivel te kiezen. Daarmee doet ze nog steeds waar ze het best in is, terwijl het geheel weer een stukje volwassener klinkt. Het ziet ernaar uit dat “The Devil” het begin van een nieuw hoofdstuk is, al blijft het naar goede gewoonte allemaal nog een beetje vaag.

Facebook / Instagram / website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JELISA - "Perspective"

JELISA is een echte duizendpoot. De Nederlandse was eerst actrice en danseres, maar nu combineert ze modellenwerk met een muzikale carrière. Als Amsterdamse…
AlbumsRecensies

BANKS - Serpentina (★★★½) : Vervellen zoals een slang

BANKS. Een naam die voor vele Belgen wellicht nog maar weinig zegt. In Amerika krijgt de Californische zangeres, songwriter en producer echter…
LiveRecensies

easy life @ Trix (Club): Eenvoudig escapisme op een zorgeloze zondagavond

Op 28 mei 2021 bracht easy life zijn debuutalbum life’s a beach uit met daarop singles als “ocean view”, “daydreams” en “nightmares”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.