Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BANKS – “The Devil”

De alternatieve r&b van BANKS brengt al jaar en dag op mysterieuze wijze een ode aan de vrouwelijke sensualiteit. Op haar laatste album III wist de Amerikaanse zich keer op keer weer opnieuw uit te vinden door het hoge popgehalte achterwege te laten en resoluut te kiezen voor een experimenteler geluid. Die lijn lijkt ze nu door te trekken op haar nieuwe single “The Devil”, tevens het eerste nieuwe werk van de zangeres sinds 2019.

De temperatuur stijgt meteen wanneer Jillian Banks ons verwelkomt met haar verleidelijke fluisterzang. Lust en sensualiteit zitten duidelijk diep in het DNA van BANKS en nooit eerder klonk de duisternis zo verschrikkelijk aantrekkelijk. Diepe bassen en mysterieuze geluiden vormen de basis waarover de zangeres ons probeert te overtuigen om de kant van de duivel te kiezen. Daarmee doet ze nog steeds waar ze het best in is, terwijl het geheel weer een stukje volwassener klinkt. Het ziet ernaar uit dat “The Devil” het begin van een nieuw hoofdstuk is, al blijft het naar goede gewoonte allemaal nog een beetje vaag.

Facebook / Instagram / website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia - "Questions"

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nederlandse Sophia haar eerste single “Daydream” uitbracht. Met een zwoele mix van pop en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Misha Wong - "Gamechanger"

Als de pandemie iets gebracht heeft, dan is het tijd om te werken aan dingen waar je anders waarschijnlijk niet meteen toe…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Felicia - "Self"

Talent van eigen bodem zetten we hier graag in de spotlight, en met Felicia Mukendi-Kalonji is dat niet anders. De Leuvense studente…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.