Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Crystal Murray – “BOSS”

Crystal Murray mag de wondermooie wereldstad Parijs haar thuis noemen en gebruikt de stad als inspiratiebron voor haar intrigerende r&b. De jonge zangeres bracht in 2020 haar verfrissende ep I Was Wrong uit, waarmee ze al de aandacht trok van de belangrijkste Franse muziekmedia die haar meteen de hemel in prezen. Nu haar carrière echt in een stroomversnelling lijkt te komen, werd ze door COLORS uitgenodigd om achter hun wereldberoemde micro te kruipen voor een sessie.

Terwijl ze op haar eerste project nog redelijk vrolijk klonk, gaat ze sindsdien resoluut voor een iets duisterder geluid. “BOSS” is een vlijmscherpe crossover tussen r&b en soul, waarin ze voor een zeer mysterieuze sfeeropbouw gaat. De spannende geluidseffecten geven daarbovenop nog eens een overdonderende extra dimensie aan “BOSS”. Crystal Murray is misschien wel het spannendste r&b-talent uit Frankrijk en dat bewijst ze keer op keer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Crystal Murray - "Other Men"

Het is opvallend wat de Franse zangeres Crystal Murray al op jonge leeftijd wist te verwezenlijken. Inmiddels is ze negentien jaar, nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.