Muzieknieuwtjes

Sound Track kondigt tweede editie aan, inschrijvingen starten nu

In 2019 werd de eerste editie van Sound Track op gang getrapt. Tal van organisaties en spelers uit de Vlaamse en Brusselse muzieksector werken samen om lokaal talent te ondersteunen en een boost te geven. Vorige editie kwamen er uit de geselecteerden achttien laureaten. Die waren onderverdeeld in de Vlaamse provincies en Brussel. Namen als Rian Snoeks, Coline & Toitoine, HOFFMAN en Meskerem Mees werden zo tot winnaar bekroond.

VI.BE en de livesector maken nu bekend dat de inschrijvingen voor de tweede editie van Sound Track geopend zijn! Alle genres en stijlen zijn van harte welkom bij Sound Track. De clubjury’s worden dit jaar ook weer bijgestaan door acht ambassadeurs, ex-laureaat Meskerem Mees, Mickael Karkousse (Goose), Bavo Vanden Broeck (Festival Dranouter), Stefanie Mannaerts (Brutus, Rumours), Tsar B, Eppo Janssen, Chuki Beats en Bert Cools (Merope, Hoera). De jury en de ambassadeurs beslissen dan welke 136 artiesten er doorstromen naar de selectiefase!

De selectiefase gaat van start in oktober waar de geselecteerden live en mét publiek in jeugdhuizen zullen spelen. Uit die 136 artiesten krijgen er 46 een plek in de zes regionale finales. Daarvan zullen er dan 18 winnaars worden bekroond.

Alle info vind je via sound-track.be. Inschrijven kan tot 15 juli!

144 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

De Jeugd Van Tegenwoordig, Meskerem Mees en meer voor Cactusfestival 2022!

De festivalzomer van 2022 zal voor altijd in de geschiedenisboeken staan als dé grote terugkeer naar de festivalweides. Ook in Brugge mogen…
LiveRecensies

Meskerem Mees @ Handelsbeurs: Op ruimtereis langs de planeten van de sereniteit

De voorbije weken waren enkele intieme Nederlandse podia aan de beurt, maar gisteren maakte Meskerem Mees zich op voor wat een onvergetelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu & Chuki Beats - "Jiggy Walk"

Wie vijf jaar geleden wat actief was op het internet, heeft zonder twijfel de Harry Potter-remix van Yung Mavu langs zien komen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.