Muzieknieuwtjes

Sound Track kondigt tweede editie aan, inschrijvingen starten nu

In 2019 werd de eerste editie van Sound Track op gang getrapt. Tal van organisaties en spelers uit de Vlaamse en Brusselse muzieksector werken samen om lokaal talent te ondersteunen en een boost te geven. Vorige editie kwamen er uit de geselecteerden achttien laureaten. Die waren onderverdeeld in de Vlaamse provincies en Brussel. Namen als Rian Snoeks, Coline & Toitoine, HOFFMAN en Meskerem Mees werden zo tot winnaar bekroond.

VI.BE en de livesector maken nu bekend dat de inschrijvingen voor de tweede editie van Sound Track geopend zijn! Alle genres en stijlen zijn van harte welkom bij Sound Track. De clubjury’s worden dit jaar ook weer bijgestaan door acht ambassadeurs, ex-laureaat Meskerem Mees, Mickael Karkousse (Goose), Bavo Vanden Broeck (Festival Dranouter), Stefanie Mannaerts (Brutus, Rumours), Tsar B, Eppo Janssen, Chuki Beats en Bert Cools (Merope, Hoera). De jury en de ambassadeurs beslissen dan welke 136 artiesten er doorstromen naar de selectiefase!

De selectiefase gaat van start in oktober waar de geselecteerden live en mét publiek in jeugdhuizen zullen spelen. Uit die 136 artiesten krijgen er 46 een plek in de zes regionale finales. Daarvan zullen er dan 18 winnaars worden bekroond.

Alle info vind je via sound-track.be. Inschrijven kan tot 15 juli!

105 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Absynthe Minded, David Numwami, Meskerem Mees & Aili @ OLT Rivierenhof (ihkv Radio 1 Schemersessies): Het gaat terug beginnen

Van 25 oktober vorig jaar was het geleden dat we nog eens de categorie ‘live’ mochten aanklikken. We waren dan ook maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Meskerem Mees - "Astronaut"

Toen Meskerem Mees in 2019 Sound Track won en het jaar erop de eerste prijs behaalde bij Humo’s Rock Rally, stond het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chuki Beats - "COUVRE FEU" (feat. Frenetik, Geeeko & YG Pablo)

Chuki Beats is een bezige bij. De producer uit Lokeren post elke maand een tiental beats en tutorials op zijn YouTube-kanalen, en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.