Muzieknieuwtjes

Sound Track kondigt tweede editie aan, inschrijvingen starten nu

In 2019 werd de eerste editie van Sound Track op gang getrapt. Tal van organisaties en spelers uit de Vlaamse en Brusselse muzieksector werken samen om lokaal talent te ondersteunen en een boost te geven. Vorige editie kwamen er uit de geselecteerden achttien laureaten. Die waren onderverdeeld in de Vlaamse provincies en Brussel. Namen als Rian Snoeks, Coline & Toitoine, HOFFMAN en Meskerem Mees werden zo tot winnaar bekroond.

VI.BE en de livesector maken nu bekend dat de inschrijvingen voor de tweede editie van Sound Track geopend zijn! Alle genres en stijlen zijn van harte welkom bij Sound Track. De clubjury’s worden dit jaar ook weer bijgestaan door acht ambassadeurs, ex-laureaat Meskerem Mees, Mickael Karkousse (Goose), Bavo Vanden Broeck (Festival Dranouter), Stefanie Mannaerts (Brutus, Rumours), Tsar B, Eppo Janssen, Chuki Beats en Bert Cools (Merope, Hoera). De jury en de ambassadeurs beslissen dan welke 136 artiesten er doorstromen naar de selectiefase!

De selectiefase gaat van start in oktober waar de geselecteerden live en mét publiek in jeugdhuizen zullen spelen. Uit die 136 artiesten krijgen er 46 een plek in de zes regionale finales. Daarvan zullen er dan 18 winnaars worden bekroond.

Alle info vind je via sound-track.be. Inschrijven kan tot 15 juli!

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Muzieknieuwtjes

ESNS Exchange geeft Belgische artiesten een plaats op Europese podia

Eurosonic Noorderslag kan worden omschreven als het grootste showcasefestival van Europa. Jaarlijks komen er honderden Europese bands af om daar de wereld…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Christian Club - "Ignorance" (feat. Mattias De Craene)

Elk jaar trekt op Onze-Lieve-Heer-Hemelvaart de Heilig Bloedprocessie door de historische binnenstad van Brugge. De eveneens uit Brugge afkomstige band, met minstens…
AlbumsRecensies

Meskerem Mees - Caesar (★★★★): Tot keizerin gekroond

De carrière van Meskerem Mees gaat als een raket. In 2020 won ze nog Humo’s Rock Rally en ondertussen heeft ze met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.