banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Two And A Half Girl – “Worse Days”

© Lisanne Lentink

Na de flauwe sitcom Two and a Half Men bestaat er dus ook een band die de inspiratie gezocht heeft bij Charlie Sheen. Gelukkig tot zover de vergelijking, want Two And A Half Girl is misschien niet de best gekozen naam (ofwel begrijpen we de grap niet), maar de muziek staat in ieder geval als een huis. Dit vijfkoppig ensemble uit Utrecht brengt een mengeling van post-hardcore en stevige alternatieve rock met een frontvrouw die een stevige oplawaai kan uitdelen.

Het genre is niet direct eenduidend, maar dat is voor ons geen probleem. “Worse Days” is een nummer dat in teken staat van de slechte dagen die COVID-19 met zich meebrengt. Het is nochtans een energiek nummer dat geen moment stilvalt. De eerste riff is een eenvoudige en aanstekelijke riff en het is duidelijk dat het vooral om de energie draait. In het refrein vullen de stemmen elkaar dan ook nog eens goed aan. De brug halverwege komt juist op tijd om het repetitieve karakter te onderbreken. Two And A Half Girl is een band die vooral fans zal aanspreken van toegankelijke, stevige alternatieve rock. De frontvrouw heeft een geweldig stembereik en muzikaal is dit meer dan ok. Deze band zal ongetwijfeld live de juiste energie weten over te brengen.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicfit - "Fuse"

Nicfit is een vierkoppige postpunkband uit het land van de rijzende zon. Het zijn jonge Japanners die al tien jaar werken aan…
AlbumsFeatured albumsRecensies

IDLES - Crawler (★★★★): Zelfontplooiing en diversiteit

De afgelopen jaren passeerden er al talloze punk- en postpunkbands de revue, en hoewel velen daarvan ook relatief grote namen werden binnen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beija Flo - "Heads Or Tails"

Na een succesvol 2018 met “Mary” en 2019 met “Nudes” kregen we even niks nieuws meer te horen van de Britse artieste. Maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.