banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie & Niall Horan – “Our Song”

De een begon als achtergrondzangeres van het ooit zeer populaire Rudimental, terwijl de ander lid was van de tienermeisjes in zwijm doen vallende boyband One Direction. Zowel Anne-Marie als Niall Horan gaan sinds enkele jaren hun eigen weg en hebben allebei grote successen op hun naam staan. Voor de Britse zangeres loopt het tegenwoordig wel wat minder vlot. Na Speak Your Mind heeft ze nooit meer de lat die ze voor zichzelf legde weten te halen, en ook de singles laten de afgelopen weken te wensen over. Niall daarentegen is populairder dan ooit, waardoor de twee elkaar mooi in evenwicht lijken te houden.

“Our Song” werd uiteindelijk niet meer dan een bombastische, emotionele popsong. Het nummer komt op gang met een elektronisch bewerkte gitaar en een platte beat terwijl Niall zich van zijn gevoeligste kant toont. In de refreinen komt Anne-Marie zich moeien en heeft ze het over hoe ze het liedje van een oud-geliefde op de radio hoort en welke gevoelens dat opwekt. Niets nieuws onder de zon dus, gewoon een stereotiep liedje over liefdesverdriet. Een hit zal “Our Song” ongetwijfeld worden, maar wij krijgen het er uiteindelijk warm noch koud van. Het is ook niet zo dat er gigantisch veel gebeurt. Het zijn enkel de refreinen waarin het duo groots uitpakt en die blijven dan ook nog een tijdje plakken.

Anne-Marie: Facebook / Instagram

Niall Horan: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1051 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie - "Beautiful"

Anne-Marie brengt alweer een nummer vol positieve energie uit. De zangeres werd vooral bekend door haar samenwerking met Clean Bandit voor de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long" (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie, KSI & Digital Farm Animals - "Don't Play"

Anne-Marie werd een hele tijd gezien als de nieuwe grote popheadliner. Het zat dan ook serieus mee voor de Britse zangeres: van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.