Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Felicia – “Self”

Talent van eigen bodem zetten we hier graag in de spotlight, en met Felicia Mukendi-Kalonji is dat niet anders. De Leuvense studente met Congolese roots begon haar muziekcarrière niet zo lang geleden, maar bracht met het moody “Circles” en bouncy “More” toch al twee sterke singles. Dat ruikt naar meer, dus na lang wachten komt die debuutep er dan toch aan, Reminiscence, te beluisteren vanaf 28 mei.

Samen met vertrouwde producer Hazel Halle en broer Rudy Mukendi-Kalonji brengen Felicia nu het emotionele en intense “Self”. De achtergrond van het nummer is net iets te mechanisch om de strijkers te accomoderen, wat iets van de organische dramatiek afneemt. Maar, het contrast met de bouncy beat en die strijkers, aan de andere kant, is wel aangenaam. Felicia’s beladen stem blijft zoals op de vorige singles dé showstopper, en het is duidelijk dat ze er zeer veelzijdig mee kan omgaan. “Self” is aan te raden voor iedereen die van passionele alternatieve r&b houdt. De dubbele betekenis van het lied, dat mensen die gebroken zijn op hun beurt ook mensen breken, zullen veel jongeren zoals Felicia zelf wel aanspreken.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

125 posts

About author
i guess this must be the place
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "Tiptoeing"

Wie de West-Londense Hope Tala nog niet op zijn aanbevolen afspeellijst is tegengekomen, heeft duidelijk wat gemist. De 23-jarige Hope creëert al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia - "Questions"

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nederlandse Sophia haar eerste single “Daydream” uitbracht. Met een zwoele mix van pop en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BANKS - "The Devil"

De alternatieve r&b van BANKS brengt al jaar en dag op mysterieuze wijze een ode aan de vrouwelijke sensualiteit. Op haar laatste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.