Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Subs – “Warrior of Love” (feat. Ogenn)

© CPU – François de Rivoyre

Er zijn weinig Belgische bands die het zo hard van het livegebeuren moeten hebben als The Subs. Het is dan ook daarom dat de vorige single van de band rond Jeroen De Pessemier vorig jaar met “I Want to Dance Again” een ode aan de dansvloer uitbracht. Dat nummer ging zo hard zijn eigen leven leiden, dat StuBru er zijn schouders onder zette. De eerste grote post corona rave wordt er dus eentje met The Subs in het Sportpaleis. Materiaal hebben de Belgen al op overschot, maar een rave kan natuurlijk nooit lang genoeg duren. Daarom slaat The Subs net als vorige keer de handen in elkaar met Ogenn voor het splinternieuwe “Warrior of Love”.

De beats knallen er dus alweer vanaf de eerste seconden stevig tegenaan. Je voelt meteen dat er een grootse explosie aan zit te komen, maar eerst mag Ogenn de spanning nog wat opbouwen. Samen met een mannelijke stem belooft ze ons te beschermen, om dan helemaal los te gaan. We krijgen flarden van verschillende synthgeluiden te horen, die live ongetwijfeld voor een groots feest zullen zorgen. “Warrior of Love” zorgt uiteindelijk ook niet voor grootse verrassingen, maar dat verwachtten we ook niet van The Subs. Met nog een Faithless-achtige outro worden de boxen nog een laatste keer aan flarden geknald, waarna we de nacht in kunnen feesten. Opnieuw een knaller dus, die ongetwijfeld perfect zal opgaan in de I Want to Dance Again-gekheid.

Een datum is er dus nog niet, maar zodra het mag staat The Subs in het Sportpaleis.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1118 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2021FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2021 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Yves Deruyter & The Subs - "Rave Cloud" & "Mind Attack"

Vrijdag 1 oktober wordt een dag die de Belgische horeca en muziekindustrie niet snel zal vergeten. We krijgen dan niet alleen de…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpopkwartier (Dag 3): U wilt dansen? U móét dansen!

Na de rappers van donderdag en de gitaren van vrijdag, was het op zaterdag tijd om te dansen. Hoe kon het ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.