Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Subs – “Warrior of Love” (feat. Ogenn)

© CPU – François de Rivoyre

Er zijn weinig Belgische bands die het zo hard van het livegebeuren moeten hebben als The Subs. Het is dan ook daarom dat de vorige single van de band rond Jeroen De Pessemier vorig jaar met “I Want to Dance Again” een ode aan de dansvloer uitbracht. Dat nummer ging zo hard zijn eigen leven leiden, dat StuBru er zijn schouders onder zette. De eerste grote post corona rave wordt er dus eentje met The Subs in het Sportpaleis. Materiaal hebben de Belgen al op overschot, maar een rave kan natuurlijk nooit lang genoeg duren. Daarom slaat The Subs net als vorige keer de handen in elkaar met Ogenn voor het splinternieuwe “Warrior of Love”.

De beats knallen er dus alweer vanaf de eerste seconden stevig tegenaan. Je voelt meteen dat er een grootse explosie aan zit te komen, maar eerst mag Ogenn de spanning nog wat opbouwen. Samen met een mannelijke stem belooft ze ons te beschermen, om dan helemaal los te gaan. We krijgen flarden van verschillende synthgeluiden te horen, die live ongetwijfeld voor een groots feest zullen zorgen. “Warrior of Love” zorgt uiteindelijk ook niet voor grootse verrassingen, maar dat verwachtten we ook niet van The Subs. Met nog een Faithless-achtige outro worden de boxen nog een laatste keer aan flarden geknald, waarna we de nacht in kunnen feesten. Opnieuw een knaller dus, die ongetwijfeld perfect zal opgaan in de I Want to Dance Again-gekheid.

Een datum is er dus nog niet, maar zodra het mag staat The Subs in het Sportpaleis.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1398 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Elbow, The Subs, ILA en meer naar Crammerock!

Het aftellen naar Crammerock kan nu echt beginnen. Het festival in Stekene is voor velen de afsluiter van de festivalzomer, maar het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Subs - "Lick It"

The Subs kleurde in 2021 eigenhandig het coronajaar met “I Want To Dance Again“. Dat nummer bleek niet zomaar een roep om…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en 27 anderen!

Nu de festivalzomer officieel van start is gegaan, grijpt ook Pukkelpop zijn kans om de affiche te vervolledigen. Dat gebeurt vandaag met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.