Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Subs – “I Want to Dance Again” (feat. Ogenn)

© CPU – Johan Poelmans

Weet je nog, toen we badend in het zweet stonden te raven tijdens The Subs op Pukkelpop vorig jaar? Het lijkt wel een eeuwigheid geleden en dat doet ook Jeroen De Pessemier en co pijn. Het Gentse drietal is natuurlijk een ronkende naam in de Belgische dance/elektroscene en heeft met “The Pope of Dope“, “The Face of the Planet” en in een recenter verleden nog “Blank” en “Preacher” al een ellelange lijst aan hits te pakken. Normaal gezien zou er nog meer nieuw materiaal volgen, maar wat heeft dat voor zin als heel de wereld platligt. Toch zijn de mannen niet stil blijven zitten en deden ze afgelopen zomer enkele coronaproof raves. Daarop werd pijnlijk duidelijk hoe hard wij het dansen op hun muziek misten, en dat viel ook The Subs zelf op. Daarom maakte de band samen met de Nederlandse dj Ogenn een nieuw nummer.

“I Want to Dance Again” werd dus ook een brandend actuele single, want wat is dat lang geleden. The Subs zorgt er dan ook voor dat we de nieuwe lockdown al dansend in kunnen gaan, want al vanaf de eerste seconde pompen de stevige beats in onze oren. Dat is dan ook zo voor de komende zeven minuten. Na een minuutje harde beats en bassen vertelt Ogenn ons op een zwoele manier hoe graag ze nog eens wil dansen, waarna er alsmaar meer elektronica bij komt kijken. Het is er eentje om hard op te gaan, die nieuwe van het drietal. Na een goeie vier minuten dansen valt alles een beetje stil en windt Ogenn ons weer om haar vinger met haar intrigerende stem. “I Want To Dance Again” ontploft daarna nog een laatste keer, waarna we vol energie de nacht in kunnen dansen.

The Subs staat normaal gezien volgend jaar terug op Rock Herk en op Tomorrowland.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1121 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2021FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2021 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Yves Deruyter & The Subs - "Rave Cloud" & "Mind Attack"

Vrijdag 1 oktober wordt een dag die de Belgische horeca en muziekindustrie niet snel zal vergeten. We krijgen dan niet alleen de…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpopkwartier (Dag 3): U wilt dansen? U móét dansen!

Na de rappers van donderdag en de gitaren van vrijdag, was het op zaterdag tijd om te dansen. Hoe kon het ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.