Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shire T – “Blue Kiss”

De kans dat de naam Shire T je weinig zegt, is relatief groot. Als we je vertellen dat het één tweede is van Maribou State, gaat er waarschijnlijk al sneller een belletje rinkelen. Chris Davids heeft samen met Liam Ivory al een heuse naam in de zwoele elektronica gemaakt, maar gaat nu ook als soloartiest tonen wat hij in zijn mars heeft. Vorig jaar verscheen een debuutsingle en nu krijgen we met “Blue Kiss” de eerste single uit Tomorrow’s People, zijn debuutplaat die op 20 augustus verschijnt.

“Blue Kiss” is een heerlijk elektronisch nummer zoals we dat van Davids hadden verwacht. De zwoele synths nemen je mee op een kleurrijke reis doorheen zomerse taferelen en een exotische jungle. In tegenstelling tot Maribou State, gaat “Blue Kiss” iets harder en krijgen we na een goeie anderhalve minuut al een lekker synthje dat ons aan The Chemical Brothers doet denken. Er zit heel wat energie in, maar ook subtiliteit en door er nog wat vocals in te gooien, is het nog eens toegankelijk ook. Dat “Blue Kiss” een nummer wordt dat onze zomer zal kleuren, is een understatement.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Shire T - Tomorrow's People (★★★★): Eindelijk weer dansen

Nadat vorig weekend EINDELIJK het startschot voor de vrijheid werd gegeven, konden we enkel maar hopen op splinternieuwe dansplaatjes om de benen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.