Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauren Sanderson – “QUEEN BEE”

Lauren Sanderson heeft voor zichzelf al lang een naam gemaakt. In 2016 dook ze op het internet op met covers en eigen nummers, waarna al gauw een hoop ep’s en een debuutalbum volgden. De 25-jarige uit Los Angeles heeft al als voorprogramma van FINNEAS opgetreden en haar mix van pop, r&b en hiphop baant zich dan ook moeiteloos een weg naar ons langetermijngeheugen.

Hetzelfde geldt voor “QUEEN BEE”. Nee, niet die Queen B, maar de nieuwste single van Lauren. ‘I think I’d like it if you sting me / And now we’re crawling to my backseat / You taste like honey when you kiss me’, zingt de jonge vrouw over haar vriendin in een mooie, openlijke liefdesbetuiging. Soms klinkt Lauren hees, dan weer zeemzoet en soms zelfs ruig. De diversiteit is aangenaam en de onderliggende beat is al helemaal om bij weg te smelten. Net als honing blijft deze “QUEEN BEE” plakken, maar dat vinden we niet erg.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

229 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matt Maltese - "Queen Bee"

Het is niet moeilijk om een indierockliedje in elkaar te steken. Dagelijks krijgen we er honderden in de mailbox en dan is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.