Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Malady – “Famous Last Words”

Welgeteld een nummer heeft het viertal Malady op de teller staan, maar de Britse formatie kan ons nu al tot zijn fans rekenen. In januari werden ze door NME en Dork naar voor geschoven als een van de artiesten die je dit jaar zeker in de gaten moet houden en ook BBC Radio 1-coryfee Jack Saunders gunde de band al heel wat airplay in zijn show. Deze zomer en in het najaar heeft de groep bovendien een heleboel shows en (showcase)festivals staan die, mits ze een goede beurt maken, een goede basis kunnen vormen in de verdere toekomstplanning van de groep. Met het geweldige euforiebommetje “Famous Last Words” stomen ze ons en zichzelf helemaal klaar voor wat er dit jaar nog zit aan te komen!

De lijn van hun debuutsingle “London, I Love You but You’re Bringing Me Down” weet Malady op de opvolger met gemak door te trekken. De fusie van gitaar en duistere synths uit de post-rave wereld mag dan wel niets nieuws onder de zon zijn, toch voelt het allemaal zeer verfrissend en uniek aan. De vocals van frontzanger Percy Junior Cobbinah werden overigens deftig bewerkt met stemeffecten, die heel subtiel en toch zeer effectief hun nut bewijzen. De structuur van “Famous Last Words” is ook nog eens bijzonder interessant en zo wint het nummer doorheen de luisterbeurt steeds meer aan kracht. Met het laatste refrein haalt Malady nog eens alles uit zichzelf en weten ze ons tot de laatste seconde te beklijven. Straf werk van Malady!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1394 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single James Blake - "Famous Last Words"

Normaal gezien hadden we vorige week vrijdag al kunnen genieten van Friends That Break Your Heart, het nieuwe album van James Blake….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.