Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DZ Deathrays – “Make Yourself Mad”

DZ DEATHRAYS

DZ Deathrays is een Australisch punktrio afkomstig uit de stad Brisbane. Ze draaien ondertussen al even mee, hun debuutalbum Bloodstreams werd uitgebracht in 2012 en won toen de ‘Best Hard Rock/Heavy Metal Album’-award op de ARIA Awards van 2012. Ze maakten doorheen de jaren consistent nieuwe liedjes met twee of drie singles per jaar en af en toe een album. In 2019 is de motor volledig terug aangeschoten en brachten ze met Positive Rising: Part 1 een nieuwe plaat. 2021 wordt het jaar van Part 2.

Met nieuwste single “Make Yourself Mad” brengen bandleden Shane Parsons, Lachlan Ewbank en Simon Ridley een typische punksingle met hun eigen aparte twist eraan. De gitaarriff is zeer goed, maar voor de rest experimenteert de single niet genoeg. De vocals zijn goed en de lyrics zijn typisch voor een puber tijdens de jaren 2000. Als je deze single vergelijkt met hun eerdere hits zoals “Like People” uit 2018, is “Make Yourself Mad” een beetje teleurstellend, maar het is zeker niet slecht. De band brengt helemaal niets nieuws en blijft wat te braaf op hetzelfde nageltje hameren, toch is deze single weer een leuke aanvulling voor de fans.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
AlbumsFeaturesRecensies

The Byker Grove Fan Club - Feeding Eels (★★★★): Zeer kort, dubbel zo krachtig

  Wat begon als een hobbyproject (lees: bier drinken en riffs schrijven) in een kelder van één van de bandleden mondde uit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boskat - "Fake It Till You Make It" (feat. Calya J.)

De Antwerpse Boskat levert stevige poppunk die menig luisteraar omverblaast. Dit knotsgekke duo valt niet enkel op door zijn aanstekelijke nummers, hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cocaine Piss - "Cool Party"

Nog geen maand na de release van “Bad Kid” is het Luikse Cocaine Piss-geweld weer alomtegenwoordig, noisy en disruptief met hun nieuwste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.