Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Elphi – “Out My Head”

De Londense artiest Elphi is gebeten door het hyperpop syndroom en is helemaal in de ban van popcultuur. Sinds vorig jaar brengt ze ook haar eigen muziek uit, waarin ze graag complexe songstructuren combineert met elfen-achtige zanglijnen. Elke release was tot nu toe al zeer verschillend, waardoor we kunnen vermoeden dat Elphi niet bereid is om een eendagsvlieg te worden. De opkomende artiest is naar eigen zeggen daarom ook klaar voor het groter werk.

Hyperpopnummers zijn vaak aan de korte kant, maar Elphi bewijst op “Out My Head” de volle vier minuten haar kunnen. De lichtjes hectische melodie en geluidseffecten zijn bijzonder sluw in elkaar gestoken, waardoor haar nieuwe single ondanks de wat complexere productie toch ook een toegankelijk kantje heeft. Ook de opbouw zit goed ineen en stevent af naar een bescheiden climax, die op het perfecte moment komt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1325 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.