Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Lazy Eyes – “Nobody Taught Me”

Psychedelische bands en Australië… het lijkt wel alsof er geen betere match bestaat. Tegenwoordig wordt het aanbod nog wat uitgebreider, sinds we The Lazy Eyes leerden kennen. Het vrolijke viertal uit Sydney is nog maar sinds vorig jaar op wandel door de regionen der muziekwereld, maar wordt door sommigen al de nieuwe Tame Impala genoemd. Iets om in de gaten te houden dus, maar daar laten de jongens zich niet door afschrikken. Er verscheen vorig jaar al een ep’tje onder de simpele naam EP1, maar dit jaar kwam er met “Where’s My Brain???” al meteen een vervolg. Lang wachten moest menig muziekliefhebber dus alweer niet, aangezien met “Nobody Taught Me” nog maar eens een nieuwe single op de wereld werd afgevuurd.

Het nieuwste exemplaar van de Australiërs komt al meteen lekker dromerig op gang met een synthriedeltje dat je naar hogere regionen brengt. Doe daarbij nog eens wat vriendelijke gitaren en een stem die zoeter klinkt dan menig snoepzak uit het Kruidvat en je bent eigenlijk al zo goed als binnen. Voor je het goed en wel beseft, hebben de jongens er nog een aantal subtiele psychedelische effectjes overheen gegoten. Wederom een hele fijne single van het viertal, die eigenlijk gewoon wat voortkabbelt, maar toch voor de volledige drie minuten en negenenveertig seconden doorheen je hoofd blijft dartelen als een eenhoorn in een bloemenweide. Ja, hou The Lazy Eyes zeker in de gaten, want deze jongens zijn tot grote dingen in staat.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1629 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Lazy Eyes - "Fuzz Jam"

De Australische psychedelischerockgroep The Lazy Eyes is ondertussen geen onbekende meer voor ons. Het viertal maakt al muziek sinds ze vijftien jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Lazy Eyes - "The Island"

The Lazy Eyes moeten van rust niets weten. Het psychedelische rockviertal uit Australië veroverde het afgelopen jaar ons hart met een aantal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.