Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rushes – “Wide Eyed”

In 2019 leek Rushes voorbestemd om de nieuwe indiepopster te worden en haalde zijn debuut-ep Glimpse vlotjes de miljoen streams. Ondanks dat heel wat media hem uiteindelijk als een ‘artist to watch’ voor 2020 bestempelden, trok de Ierse zanger zich volledig terug en zocht hij naar nieuwe creatieve insteken. Wanneer hij tijdens de eerste lockdown terug naar zijn geboortestadje Skibbereen verhuisde, leek nieuwe muziek ver weg door een gebrek aan inspiratie, maar uiteindelijk werd zijn creatieve geest nog nooit zo gestimuleerd als in die periode met eindelijk nieuw werk ten gevolge.

Na een pauze van twee jaar, is “Wide Eyed” de gedroomde terugkeer voor de getalenteerde artiest. In de tekst wil de zanger zijn zelftwijfels aan de kant schuiven om het verleden achter zich te kunnen laten en dat weemoedige horen we ook in de productie terug. Ondanks dat er een zekere tristesse op te merken valt, schuilt er ook iets hoopvol in “Wide Eyed”. Vooral ook de leuke vocale productie, die geïnspireerd is op r&b en hiphop, geeft het geheel nog een tikkeltje meer glans. Welkom terug, Rushes!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1293 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.