Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Keem & Travis Scott – “durag activity”

© Dave Free

Het grootste opkomend talent in de internationale hiphopscene? Volgens velen is dat dat Baby Keem, de twintigjarige neef van Kendrick Lamar, opgegroeid in Las Vegas. De jonge rapper kreeg een plaats in de XXL Freshman Class nadat hij op TikTok doorbrak met de aanstekelijke single “ORANGE SODA”, gevolgd door een gesmaakt studiodebuut genaamd DIE FOR MY BITCH. Onder de vleugels van Kendrick en Dave Free, de gewezen voorzitter en creative director van Top Dawg Entertainment, bracht hij enkele singles uit in aanleiding naar zijn volgende langspeler, The Melodic Blue. Voor zijn eerste officiële samenwerking koos Hykeem er niet de minste uit. Niemand minder dan superster en ervaren rot Travis Scott sloeg de handen in elkaar met de rapper uit Las Vegas voor zijn nieuwste single.

Dat Baby Keem voor zijn laatste reeks singles afstapte van de gewoonte om zijn tracks in hoofdletters te schrijven lijkt geen toeval. Op “durag activity” krijgen we een ingehouden Baby Keem te horen, die qua stemgeluid zeker te vergelijken valt met vorige single “no sense”. De onheilspellende beat met onrustige baslijn draagt Keems handelsmerk, maar toch is het Travis Scott die de show steelt. Zijn smaakvolle melodische aflevering met afgemeten dosis autotune bezorgt de track een broodnodige portie energie. Zeker geen slechte eerste samenwerking voor Baby Keem dus, maar wij hopen toch nog op enkele tracks met meer pit op The Melodic Blue!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

36 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink. 24/7 muziek aan het luisteren, kijk maar!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott - "K-POP" (feat. Bad Bunny & The Weeknd)

Travis Scott is terug! De Amerikaanse rapper en producer brengt volgende week met Utopia zijn vierde soloalbum uit, vijf jaar na de…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 1): King Kendrick heerst

Gisteren vond de eerste dag ROLLING LOUD Rotterdam plaats sinds het WOO HAH vermoord heeft, dat vorig jaar zijn laatste levensjaar kende….
LiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2023: Hoogtepunten verzamelen onder de Spaanse zon

Primavera Sound Barcelona is al twintig jaar het Europese festival bij uitstek om de meest actuele, alternatieve bands aan het werk te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.