Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Keem & Travis Scott – “durag activity”

© Dave Free

Het grootste opkomend talent in de internationale hiphopscene? Volgens velen is dat dat Baby Keem, de twintigjarige neef van Kendrick Lamar, opgegroeid in Las Vegas. De jonge rapper kreeg een plaats in de XXL Freshman Class nadat hij op TikTok doorbrak met de aanstekelijke single “ORANGE SODA”, gevolgd door een gesmaakt studiodebuut genaamd DIE FOR MY BITCH. Onder de vleugels van Kendrick en Dave Free, de gewezen voorzitter en creative director van Top Dawg Entertainment, bracht hij enkele singles uit in aanleiding naar zijn volgende langspeler, The Melodic Blue. Voor zijn eerste officiële samenwerking koos Hykeem er niet de minste uit. Niemand minder dan superster en ervaren rot Travis Scott sloeg de handen in elkaar met de rapper uit Las Vegas voor zijn nieuwste single.

Dat Baby Keem voor zijn laatste reeks singles afstapte van de gewoonte om zijn tracks in hoofdletters te schrijven lijkt geen toeval. Op “durag activity” krijgen we een ingehouden Baby Keem te horen, die qua stemgeluid zeker te vergelijken valt met vorige single “no sense”. De onheilspellende beat met onrustige baslijn draagt Keems handelsmerk, maar toch is het Travis Scott die de show steelt. Zijn smaakvolle melodische aflevering met afgemeten dosis autotune bezorgt de track een broodnodige portie energie. Zeker geen slechte eerste samenwerking voor Baby Keem dus, maar wij hopen toch nog op enkele tracks met meer pit op The Melodic Blue!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

36 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink. 24/7 muziek aan het luisteren, kijk maar!
Articles
Related posts
LiveRecensies

WOO HAH X Rolling Loud (Festivaldag 2): Alles draait rond 'energy'

Deze tweede dag WOO HAH! was een regelrechte energycheck. De stralende zon aan de hemel was voor velen meer een test dan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams - "Cash in Cash Out" (feat. Tyler, The Creator & 21 Savage)

Pharrell Williams is een levende legende binnen de muziekwereld. Er lijkt werkelijk niks te zijn dat hij niet kan. Ook 2022 is…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kendrick Lamar - Mr. Morale & The Big Steppers (★★★★★): Mythisch figuur in menselijke gedaante

Kendrick Lamar Duckworth, Kung Fu Kenny, K-Dot. Veel woorden aan een introductie hoef je niet vuil te maken als je het hebt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.