Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Keem – “No Sense”

© Dave Free

Baby Keem wordt wel vaker gezien als het grootste opkomende talent van de hiphopscene. Dat allemaal dankzij zijn succesvolle mixtape Die For My Bitch met uiteraard absolute hitsingle “Orange Soda”. Sindsdien hield hij zich min of meer gedeisd, tot hij enkele maanden geleden twee nieuwe singles loste: “Hooligan” en “Sons & Critics Freestyle”. Twee stevige nummers die het talent van de twintigjarige rapper alleen maar bevestigen. Nee, Hykeem Jamaal Carter Jr is niet zomaar het kleine neefje van Kendrick Lamar. Het is gewoon Baby Keem, een van de volgende raprevelaties.

Op zijn nieuwste single “No Sense” pakt Baby Keem het rustiger aan. We krijgen een melancholische beat met Aziatische panfluiten op de achtergrond. De sfeer is eerder droevig en bevat veel minder energie dan we gewend zijn van Baby Keem. Hij rapt over de problemen die hij heeft met het gedrag van de vrouw in zijn leven en speelt in op de emotie. Het nummer is, ondanks de lagere intensiteit, toch op zijn lijf geschreven en doet ons uitkijken naar meer van hetzelfde.

Baby Keem gaat door op zijn elan en breidt zijn kleurenpalet steeds verder uit. Na het oranje van “Orange Soda”, de grijstinten van “Hooligan” en “Sons & Critics Freestyle” zijn we nu bij blauw aanbeland voor “No Sense”. Hopelijk krijgen we binnenkort een volledig kleurboek te zien in de vorm van een album.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Baby Keem - The Melodic Blue (★★★★): Kleurrijk meesterwerk

Het is intussen twee jaar geleden sinds Baby Keem zijn explosieve debuutalbum Die For My Bitch uitbracht. Twee jaar die aanvoelen als…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Keem & Kendrick Lamar - "family ties"

Baby Keem bewandelt momenteel zijn eigen pad in de universele hiphopwereld. Sinds zijn monsterhit “Orange Soda” en zijn studiodebuut Die For My…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.