Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CLOVES – “Nightmare”

Ook CLOVES kan makkelijk meepraten over de ‘moeilijke tweede’, want na haar gesmaakte debuutalbum One Big Nothing nam ze uitgebreid de tijd om een nieuw geluid te ontdekken voor haar tweede album. Inmiddels zijn we bijna drie jaar later en komt dat tweede album er eindelijk aan. Hiervoor kon ze rekenen op de hulp van o.a. nummerschrijvers die ook al met Dua Lipa samen werkten en enkele grote producers die in Londen tot de top behoren.

Al jaren wordt CLOVES met Lana Del Rey vergeleken, maar nog nooit waren de gelijkenissen zo groot als op “Nightmare”. Samen met de Schotse producer Hudson Mohawke (Kanye West, Banks, Drake, Selah Sue) interpreteert ze een nachtmerrie op muzikaal gebied zonder het als een echte nachtmerrie te laten klinken. Door meer dan ooit met haar kopstem te spelen, zorgt ze voor een extra vlaag mysterie die in het refrein heerlijk contrasteert met haar gefluister. CLOVES lijkt na “Nightmare”, “Manic” en “Sicko” wel echt klaar voor haar tweede album.

Op 21 mei brengt CLOVES haar nieuwe langspeler Nightmare on Elmfield Road uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CLOVES - "Good Try"

Voor velen was de Australische zangeres CLOVES goed op weg om in de voetsporen van internationale sterren als Adele of Birdy te…
InterviewsUitgelicht

Interview CLOVES: ‘Ik zal blijven groeien en evolueren zoals een vlinder’

De Australische zangeres CLOVES had een tijdje nodig om zich muzikaal volledig te ontplooien, maar haar verhuis naar Londen inspireerde haar eerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CLOVES – “Manic”

De Australische zangeres CLOVES heeft een immense liefde voor popmuziek en Radiohead, iets wat ze in haar eigen muziek probeert te verenigen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.