Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faye Webster – “Cheers”

© Pooneh Ghana

Faye Webster is toe aan haar vierde album en dat krijgt de leuke titel I Know I’m Funny haha. Op 25 juni verschijnt die plaat en waar we vorig jaar met “Better Distractions” en “In a Good Way” al twee liedjes kregen die nu ook op de plaat verschijnen, komt daar nu nog een nieuwtje bij. “Cheers” is dus de derde single die we te horen krijgen en het volgt de laidback sfeer die de zangeres uit Atlanta altijd op haar liedjes serveert. I Know I’m Funny haha wordt de opvolger van Atlanta Millionaires Club uit 2019 en zal elf nummers lang zijn.

“Cheers” start tamelijk opwindend met een dreigende drum om dan in een gemoedelijk sfeertje om te slaan. Webster laat haar stem het werk doen, ondersteund door een vettige baslijn en wat subtiele percussie. Het is pas als het refrein komt, dat je helemaal mee bent in het verhaal van “Cheers”. Het refrein blijft heel gemakkelijk hangen en na een tijdje word je zelf helemaal betoverd door de single. Alweer een mooi liedje van Faye Webster!

Twitter / Instagram / Facebook

3668 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.