Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alice et Moi – “Maman m’a dit”

© Julie Oona

Franse elektropop zit in een kleine opmars. We dansten al enkele jaren op de muziek van Christine & the Queens, maar ondertussen zingen we ook mee met Angèle en staat het nieuwe album van L’Imperatrice al in onze Zomer 2021 playlist. Vandaag voegen we nog een Franstalig liedje toe aan die afspeellijst en het is er eentje van Alice et Moi. De in Parijs geboren muzikante maakte vroeger deel uit van een punkband, maar ruilde scheurende gitaren en vette baslijnen in voor zachte beats en gladde synths.

“Maman m’a dit” is iets harder dan we gewoon zijn van Alice et Moi, maar het is daarom niet minder goed. Een leuke beat en fijne productie maken er een zomers deuntje van, en we worden bovendien vrolijk van de muziek. Tekstueel is de nieuwe single van Alice minder diepgaand, aangezien het grootste deel van het nummer bestaat uit het herhalen van de titel. Ja, het bekt goed, maar het is eentonig. Het eentonige resulteert in het makkelijk meezingen van de tekst en al gauw blijf je de hele dag ‘mama m’a dit, mama, mama m’a dit’ horen. Tof deuntje, maar volgende keer iets meer diepgang graag!

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

661 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #14

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.