Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ali Angel – “Play Pretend”

Ali Angel haar naam klinkt onschuldig en poeslief, maar dat is ze niet helemaal. In de plaats van braaf binnen één genre te blijven combineert de Amerikaanse al meteen op haar eerste single soul met pop en bluesy rockmuziek. De singer-songwriter probeert met haar muziek anderen te inspireren en op te vrolijken met haar eerlijkheid en optimisme. Dat doet ze door vrolijke muziek te maken met hier en daar wat humor. “Play Pretend” is haar eerste single en maakt meteen deel uit van haar debuut-ep, die we aan het einde van dit jaar mogen verwachten.

Dankzij de charmante retro sound en de warme blazers is “Play Pretend” een echte feel good song. Het lied heeft dankzij de vele instrumenten (van een funky gitaar tot leuke congas en een glockenspiel) een rijke sound die zomers aanvoelt. De aanstekelijke zangpartij maakt het makkelijk meezingbare deuntje compleet. Het lied werd geschreven en geproducet door Oliver Roman en Ali Angel zelf, waardoor we al met hoge verwachtingen naar de toekomst van deze muzikante kijken.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

660 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Being As An Ocean - "Play Pretend"

De vierkoppige posthardcore band uit Californië is terug met nieuw werk. Op vrijdag 19 juli kondigde Being As An Ocean een nieuw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.