Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kid Hastings – “Off Guard”

Foto: Eddie Mandell & Aamir K Huller

Eind januari keerde Kid Hastings na een pauze van bijna drie jaar terug en het mag gezegd worden: hij is beter dan ooit tevoren. De in het Verenigd Koninkrijk geboren artiest verkoos recent de stralende zon van Los Angeles om er aan nieuwe muziek te werken en die hogere dosis vitamine D heeft hem duidelijk deugd gedaan. Zijn nieuwe muziek klinkt nog iets zonniger en speelser dan ervoor, maar toch bleef de leuke indie DIY-sfeer behouden.

Naar eigen zeggen is “Off Guard” zijn favoriete nummer dat hij tot nu toe schreef en we kunnen hem geloven. “Call Me Up” was al een fijne terugkeer naar de muziekwereld, maar “Off Guard” laat ons hartje nog net een tikkeltje sneller slaan. In net geen vier minuten horen we een zelfzekere, maar ook reflecterende Kid Hastings. De hierdoor ontstane fragiliteit heeft iets vertederends en komt dankzij de leutige indiepopproductie volledig tot zijn recht. Met Kid Hastings gaan we nog leuke tijden tegemoet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kid Hastings - "Call Me Up"

De meeste artiesten beginnen hun carrière verder uit te bouwen nadat ze een eerste project hebben uitgebracht. Toch was het twee jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.