Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kid Hastings – “Call Me Up”

De meeste artiesten beginnen hun carrière verder uit te bouwen nadat ze een eerste project hebben uitgebracht. Toch was het twee jaar stil rond Kid Hastings, ondanks dat hij in 2019 de fijne ep Golden voorstelde en volgens velen niet meer ver van zijn grote doorbraak was. Waarom Kid Hastings even onderdook, is niet geweten, maar des te fijner is het dat hij nu officieel terugkeert. Opnieuw gooit hij zijn ziel in de strijd om nog meer mensen van zijn kunnen te overtuigen.

In de nieuwe single “Call Me Up” maakt Hastings een vastberaden indruk en kunnen we genieten van een goed doordachte sfeeropbouw. In de strofes klinkt de zanger verleidelijk en sensueel, waarna hij in het refrein een octaaf hoger zingt en zo finaal onze harten steelt. De elektronische geluiden hebben iets weg van James Blake en Mura Masa, wat ons doet vermoeden dat we weleens het een en ander van deze jonge artiest kunnen horen in de nabije toekomst.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cariss Auburn - "Call Me Up"

Als we de kritische Britse pers mogen geloven, hebben we met Cariss Auburn een ware ontdekking gemaakt toen we haar met “Float”…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kid Hastings - "Off Guard"

Eind januari keerde Kid Hastings na een pauze van bijna drie jaar terug en het mag gezegd worden: hij is beter dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.