Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wolf Alice – “Smile”

© CPU – Fleur De Backer

Het langverwachte derde album van de Britse band Wolf Alice komt steeds dichterbij. Het onlangs aangekondigde album Blue Weekend wordt de opvolger van Visions Of A Life, een plaat die de band in 2017 uitbracht en zelfs een Mercury Prize opleverde. Visions Of A Life is een langspeler die door vele gezien wordt als de beste van de band tot nu toe. Hun grootsheid moeten ze dan ook niet meer bewijzen, want zelfs het debuut My Love Is Cool wist al goud te scoren. Na twee albums en een lange tour werd het tijd voor een nieuw tijdperk, eentje waar de fanbase al even ongeduldig op zit te wachten.

Na de eerder uitgebrachte single, de meeslepende pianoballade “The Last Man on Earth”, stelt Wolf Alice als tweede nummer van de langspeler “Smile” voor. Vanaf seconde één tovert “Smile” werkelijk een glimlach op ons gezicht. De riffs, waar de Londense band om bekend staat, maken hun terugkeer. We begonnen ze al te missen op hun vorige single. Het is een fijn weerzien met de sound die we al te graag horen. Een goede portie gitaarrock met een harde baslijn heeft nog nooit zo goed gevoeld en het doet praktisch smeken naar een concert van Wolf Alice. Hopelijk meer van dit op Blue Weekend, het derde album dat uitgebracht wordt op 11 juni.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

68 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Smile - "Call My Name" (feat. Robyn)

Met haar frisse vocals zorgt Robyn zeker en vast voor een glimlach tijdens het beluisteren van het nieuwe “Call My Name”. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Modern Woman - "Juniper"

Het verhaal van Modern Woman begon toen Sophie Harris teksten naar liedjes vertaalde op zelfgeorganiseerde voordrachten. Als graduate in letterkunde kon ze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shea Diamond - "Smile"

Shea Diamond werd geboren toen haar moeder slechts veertien jaar oud was en toen ze zelf zo oud was, liep ze weg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.