Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wolf Alice – “Smile”

© CPU – Fleur De Backer

Het langverwachte derde album van de Britse band Wolf Alice komt steeds dichterbij. Het onlangs aangekondigde album Blue Weekend wordt de opvolger van Visions Of A Life, een plaat die de band in 2017 uitbracht en zelfs een Mercury Prize opleverde. Visions Of A Life is een langspeler die door vele gezien wordt als de beste van de band tot nu toe. Hun grootsheid moeten ze dan ook niet meer bewijzen, want zelfs het debuut My Love Is Cool wist al goud te scoren. Na twee albums en een lange tour werd het tijd voor een nieuw tijdperk, eentje waar de fanbase al even ongeduldig op zit te wachten.

Na de eerder uitgebrachte single, de meeslepende pianoballade “The Last Man on Earth”, stelt Wolf Alice als tweede nummer van de langspeler “Smile” voor. Vanaf seconde één tovert “Smile” werkelijk een glimlach op ons gezicht. De riffs, waar de Londense band om bekend staat, maken hun terugkeer. We begonnen ze al te missen op hun vorige single. Het is een fijn weerzien met de sound die we al te graag horen. Een goede portie gitaarrock met een harde baslijn heeft nog nooit zo goed gevoeld en het doet praktisch smeken naar een concert van Wolf Alice. Hopelijk meer van dit op Blue Weekend, het derde album dat uitgebracht wordt op 11 juni.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

48 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wolf Alice - "The Last Man on Earth"

In 2015 veroorzaakte het Britse Wolf Alice een schokgolfje met debuutplaat My Love is Cool. De band had de jaren die daaraan voorafgingen al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sunset Sons - "Smile"

Sunset Sons is een Brits-Australische band die ontstaan is in het zonnige Franse dorpje Hossegor, dat de basis vormt voor hun zwoele…
AlbumsRecensies

Katy Perry - Smile (★★½): Duistere lach, kleurrijke traan

Proficiat, Katy Perry! Eerder deze week werd de Amerikaanse popster voor de eerste keer mama en twee dagen na de geboorte van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.