Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TRAMP STAMPS – “I’d Rather Die”

Aan het begin van dit jaar twijfelden we even om in alle haast een tramp stamp te zetten na de knallende eerste single van TRAMP STAMPS. De Amerikaanse groep bestaande uit Marisa Maino, Caroline Baker en Paige Blue had het meteen over seks, maar vooral over machocultuur. “Sex With Me” was een veelbelovende debuutsingle, maar de tweede single wist minder te overtuigen. Het trio wilt sociale ziektes als wit privilege bestrijden en zo zingt Maino op hun nieuwe single dat ze liever sterft dan nog eens seks te hebben met een witte hetero man, die wellicht Ryan of John heet.

“I’d Rather Die” begint met een stevige gitaarintro die wat doet denken aan Blink-182 of Joan Jett. Doorheen het poprocknummer maakt Marisa Maino soms gebruik van een niet zo aangename stemfilter, maar de hoeveelheid energie die het lied uitstraalt, maakt al veel goed. De zangeres zingt over witte, hetero kerels als Henry en Jason die na twee tellen klaarkomen, terwijl zij moet doen alsof ze het leuk vindt. Na even te struikelen met hun tweede single kijken we terug uit naar wat TRAMP STAMPS nog voor ons in petto heeft.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

661 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle TRAMP STAMPS - "Sex With Me"

Tramp stamp: een tattoo op de onderrug van een vrouw, ook wel aarsgewei genoemd. TRAMP STAMPS: een nieuwe band bestaande uit Marisa…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.