Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle TRAMP STAMPS – “Sex With Me”

Tramp stamp: een tattoo op de onderrug van een vrouw, ook wel aarsgewei genoemd. TRAMP STAMPS: een nieuwe band bestaande uit Marisa Maino (zang), Caroline Baker (gitaar) en Paige Blue (drum) die samen door middel van muziek sociale ziektes als wit privilege en machocultuur willen bestrijden. Ze zeggen te zingen over wat vrouwen onderling aan elkaar vertellen, maar waar niemand ooit muziek over maakte. Een grote dosis energie wordt gecombineerd met sociale commentaar, het opbiechten van zondes en een vleugje humor. Een prachtige theoretische omschrijving, maar hoe zet zich dat om in de praktijk?

Na een cover van Weezer en Blink-182 is het nu tijd voor origineel werk. Op “Sex With Me” gaat het trio meteen voluit. Marisa Maino zingt over een jongen waarmee ze regelmatig afspreekt om seks te hebben, die tegen zijn vrienden zegt dat ze hebberig en psycho is. Maino hoopt respect af te dwingen als ze vertelt dat hij weent in bed en dat hij blij moet zijn voor de pussy die hij krijgt. Klagen doet hij tegen zijn vrienden, maar niet wanneer hij in Maino zit en elke keer als eerste klaarkomt. De tekst is dus expliciet en samen met de stevige gitaar en drumpartij ontstaat er een aardig poppunknummer. Bovendien geeft TRAMP STAMPS er zo nu en dan een leuke twist aan, waardoor we niet anders kunnen dan uitkijken naar wat de groep nog voor ons in petto heeft.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1225 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #31

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TRAMP STAMPS - "I'd Rather Die"

Aan het begin van dit jaar twijfelden we even om in alle haast een tramp stamp te zetten na de knallende eerste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.