Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single José González – “Visions”

© Hannele Fernström

Enkele maanden geleden verscheen José González ten tonele. Met “El Invento” bracht hij zelfs voor het eerst een Spaanstalig liedje uit, iets wat de Zweed in zijn ganse carrière nog nooit deed. Vandaag blijkt dat dit de openingstrack wordt van zijn album Local Valley dat op 17 september uitkomt. Voor het eerst in zes jaar dus een album met dertien liedjes en die aankondiging kan niet zonder een nieuwe single. “Visions” is de tweede single en ook het tweede nummer op de plaat.

Niet meer in het Spaans dus, maar wel nog steeds breekbaar mooi. González laat op “Visions” de melancholie zegevieren en doet dat met zijn herkenbaar zachte vocals en een simpel gitaartje. Het geheel is boeiender dan je kan omschrijven dankzij de combinatie van mooie harmonieën in de vocals en prachtige teksten, die opnieuw voor een dromerig geheel zorgen. Je kan bijna vier minuten gewoon zweven en even alles vergeten. “Visions” is José González zoals we dat graag hebben, breekbaar en wondermooi.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2993 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single José González - "El Invento"

Voor het eerst in meer dan vijf jaar krijgen we nog eens nieuwe muziek van onze favoriete Zweed met Argentijnse roots. José…
LiveRecensies

The Bony King of Nowhere & José González (solo) @ OLT Rivierenhof: Mannen van weinig woorden

De afgelopen dagen zagen de weersvoorspellingen er niet ideaal uit en ook aan de merchandisestand van het OLT hadden ze hierop ingespeeld…
LiveRecensies

José González & The String Theory @ Cultuurcentrum Hasselt: Ogen sluiten en wegdromen

Vorige week is de herfst officieel begonnen en dat wil zeggen dat ook het gelijknamige Autumn Falls uit de startblokken is geschoten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.