Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mick Jagger – “Eazy Sleazy” (feat. Dave Grohl)

Ondanks zijn gezegende leeftijd van 77, lijkt Mick Jagger ook in de lockdown niet te gaan genieten van een welverdiend pensioen. De man, bekend als frontman van The Rolling Stones, moest zelfs nieuwe muziek opnemen en dat deed hij niet enkel met zijn band. Met “Eazy Sleazy” heeft hij thuis solo een nummer opgenomen in lockdown. Zelf speelt hij de gitaar in en zingt hij, maar voor de drums, extra gitaar en de basgitaar regelde hij niemand minder dan Dave Grohl, bekend van Foo Fighters en Nirvana. Samen krijgen we twee rocklegendes op één song en dat kan niet anders dan een fenomenaal resultaat opleveren.

“Eazy Sleazy” is een echt rock’n’roll-nummer geworden zoals we dat kunnen verwachten van beide mannen. De heren knallen goed door met een rustpauze tijdens het refrein om toch iets meezingbaar te hebben. Jagger neemt overal het voortouw, maar Grohl mag ook zijn duit in het zakje doen op de backings. Met een gitaarsolo zoals enkel Grohl dat kan, krijg je ook nog in het midden wat power. Toch is de songstructuur tamelijk voorspelbaar, maar voor de fans van The Rolling Stones is dit sowieso een heerlijk genietbaar rockliedje.

3514 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chris Shiflett - "Long Long Year"

Sinds het onverwacht overlijden van Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins op 25 maart eerder dit jaar is het heel stil geweest rond de…
LiveRecensies

The Rolling Stones @ Koning Boudewijnstadion: Oude knarren roesten niet

Er werd al veel geschreven over The Rolling Stones nog voor de band goed en wel voet aan wal had gezet in…
AlbumsRecensies

Momma – Household Name (★★★★): Klaar voor de grote doorbraak

Na een periode van twee jaar brengt de band Momma hun langverwachte album Household Name uit. De band, geleid door de twee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.