Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life – “skeletons”

De jongens van easy life lijken in 2021 voor hun finale doorbraak te gaan. Het vijftal uit Leicester is al een tijdje aan het timmeren aan hun weg naar de top, met als voorlopig orgelpunt de zilveren medaille in de BBC Sound of 2020-competitie. Samen met die tweede plek ging een bescheiden zomerhitje gepaard met de naam “nightmares“, maar nu is het tijd voor de volgende stap. Binnen een dikke maand laten ze met life’s a beach eindelijk een debuutplaat op de wereld los, met nagenoeg enkel nieuwe nummers. Een paar weken geleden kregen we met “a message to myself” nog de intro van dat album cadeau, maar nu komt met “skeletons” eindelijk de eerste échte single. 

Met hun nieuwste single laat easy life het zonnetje wat harder stralen. “skeletons” komt meteen lekker uit de startblokken met een funky baslijn en daarbovenop een karrenvracht aan leuke synths. Frontman Murray Matravers neemt een belangrijk deel van de melodie voor zich door met zijn lichte nonchalance perfect in te spelen op de dromerige instrumentatie. De Britten maakten er een echt feelgoodnummer van, dat nooit echt stilvalt. Als het nummer dan nog eens een Mario Bros-achtige outro krijgt, zijn we eigenlijk helemaal verkocht. easy life knalt nog maar eens een fijne zomerse track bij de rest van hun discografie, waardoor 4 juni haast de perfecte releasedatum lijkt voor life’s a beach.

life’s a beach verschijnt op 4 juni. Op 3 april 2022 sluit de band haar Europese tour af in TRIX in Antwerpen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

766 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life - "a message to myself"

Veel nieuws uit het kamp van easy life vandaag, want ja hoor, de debuutplaat is ein-de-lijk af. Het kind kreeg de naam life’s…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Abbie Ozard - "Breakdowns"

Abbie Ozard maakte met haar eerste ep Growing Pains in 2019 haar opmars als ‘the next big thing’ in de Britse muziekwereld….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Easy Life - "Daydreams"

Wat begon in een kleine repetitieruimte in een schuur nabij Leicester, is intussen uitgegroeid tot een van de leukste nieuwe bandjes die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.