Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bone Cutter – “How To Force Feed Your Children & Friends All Of Your Failed Ideas In 10 Decayed Steps”

Vanuit San José heten we Bone Cutter hartelijk welkom in het wereldje van de snedige gitaren, harde drums en geflipte vocalen.  Het is een vrij nieuwe band die het niet zo nauw neemt met genres en die allerlei hardere stijlen door elkaar gooit: van harde punk tot crust-achtige geflipte toestanden die doorspekt worden met de nodige dosis humor. Het doet zo nu en dan denken aan een combinatie van the Locust en Horse The Band, maar dan wel zonder toetsen en vreemde geluidjes.

Bone Cutter vloeit voort uit Heavy Heavy Low Low, maar is veel sneller en energieker dan de voorganger. Ook vandaag schotelen ze ons een bergje energie voor dat niets of niemand ontziet. Starten doen ze nog voorzichtig, maar van zodra de stem zich gaat moeien, stroomt de energie er vanaf. Het refrein gaat wat trager, maar zorgt wel voor een mooie balans in het nummer. Naar het einde toe krijg je weer een gestoorde uithaal die deze band toch stilaan begint te tekenen.

Samen met de voorgangers “My Dead Wife Is A Cat (Meow)” en “Sea of Broken Needs” weten we wat we op 23 april moeten verwachten, want dan brengt Bone Cutter hun eerste ep uit. Hou jij van out of the box-denkende punk die af en toe eens lekker uit de bocht durft te gaan? Dan heb je hier een vette kluif aan.

Facebook / Bandcamp

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Descendents - "Baby Doncha Know"

De orginele punk-rage uit de jaren zeventig en tachtig heeft ongeveer even lang geduurd als deze coronapandemie, en toch blijft het nalatenschap…
FeaturesInterviewsUitgelichtWedstrijden

Interview Ashnikko: ‘Wanneer ik een liedje schrijf, voel ik me zo high als een garnaal’

Drie maanden geleden bracht singer-songwriter Ashton Nicole Casey, die de artiestennaam Ashnikko draagt, haar eerste mixtape DEMIDEVIL uit met enkele weken terug…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pandamic - "Bus"

Pandamic (niet ‘pandemic’ gelukkig, want daar hebben we even genoeg van) voelt aan als een feestje in de Verenigde Staten in het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.