Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hong Kong Boyfriend – “Sharlene”

De prijs voor de leukste artiestennaam van de dag gaat vandaag wellicht naar de opkomende artiest Hong Kong Boyfriend. De in Japan geboren artiest groeide op in de wondermooie Amerikaanse stad San Francisco, waar hij tot een creatieve inkeer kwam en zich verder ontwikkelde. Met zijn muziek hoopt hij de Aziatisch-Amerikaanse gemeenschap te inspireren en het potentieel om het boegbeeld van een hele generatie te zijn, heeft dit jonge talent absoluut.

“Sharlene” is nog maar de derde single van Hong Kong Boyfriend en volgt op het vlijmscherpe “Tiramisu“. De nieuwe track gaat over je geliefden dicht bij je houden en is wellicht zijn meest aanstekelijke nummer tot nog toe. Zijn r&b kent ook deze keer lichte invloeden uit de folk, waardoor we weer kunnen stellen dat Hong Kong Boyfriend zich met gemak onderscheidt van de rest. “Sharlene” is een welgekomen toevoeging aan onze playlist.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1276 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.