Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hong Kong Boyfriend – “Tiramisu”

Heel wat mensen ontdekken al vroeg hun passie voor muziek en dat was ook bij Hong Kong Boyfriend het geval. De in Japan geboren maar in San Fransisco opgegroeide zanger speelde als kind viool, maar ontwikkelde na verloop van tijd een liefde voor R&B en pop. Vorige maand loste hij nog zijn allereerste single, “Cold Waters“, en hij blijft niet bij de pakken zitten. Zijn tweede release is minstens even veelbelovend.

Zoals zo veel artiesten trok Hong Kong Boyfriend na een artistieke zoektocht naar Los Angeles, waar hij de laatste hand legde aan zijn eerste releases. “Tiramisu” is daarvan de tweede indrukwekkende voorproever en lijkt een geheel nieuwe sound binnen R&B bloot te leggen. Zelf beschouwt hij het als alternatieve R&B, waar we op basis van deze voorstelling zeker kunnen inkomen. Een gloednieuwe artiest met een vernieuwende sound!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.