Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bree Runway – “HOT HOT”

Het zal niet meer lang duren vooraleer er aan Bree Runway geen ontkomen meer zal zijn, want de opkomende artieste heeft haar pijlen op haar grote doorbraak gericht. De 28-jarige Britse artieste groeide sinds 2016 uit tot een echte wereldster in wording, die zelfs haar grote idool Missy Elliott kon strikken voor een samenwerking op haar debuut-mixtape 2000AND4EVA. In januari behoorde ze al tot de tien finalisten van BBC’s Sound Of 2021 en de bijhorende verwachtingen lost ze helemaal in.

Zet de volumeknop meteen al wat hoger, want “HOT HOT” valt volledig onder de categorie ‘zomerse schijf’. In het nummer krijgen we een bijzonder overtuigende Bree te horen, die van aanpakken weet en ook meteen voor sfeer zorgt. In slechts twee en een halve minuut krijgen we naast hitsige strofes ook een bijzonder refrein te horen. “HOT HOT” zou wel eens de zomerhit van 2021 kunnen worden, althans dat zouden we zeker niet erg vinden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Muzieknieuwtjes

BBC Sound of 2021 maakt longlist bekend

Naar jaarlijkse gewoonte maakt de BBC weer de volgens hen tien meest veelbelovende namen van het komende jaar bekend, die we heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.