Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Skitt – “Circle”

Top Notch schakelt in ons land een versnelling hoger en tekende de afgelopen maanden een heleboel veelbelovende talenten. Een van hen is de uit Deurne komende rapper Skitt, die met zijn golvende flow en catchy hooks als een verfrissende wind door de hiphopwereld wervelt. Zijn eerste release op Top Notch, “New Baby“, deed het meteen goed en werd ook al in Nederland opgepikt. Met de nodige ambitie en een flinke portie zelfvertrouwen gaat Skitt de komende maanden ons met heel wat nieuwe muziek tegemoet. Het gloednieuwe “Circle” is de volgende sterke stap naar de top.

Skitt gaat op “Circle” op hetzelfde elan verder waarmee hij op “New Baby” al kon overtuigen. Met zijn unieke rapstijl trekt hij meteen de aandacht en zorgt hij direct voor een zeer chille sfeer. De keuze voor het gebruik van een paar Engelse woorden is ook zeer slim aangezien dit de flow nog net dat tikkeltje aanstekelijker weet te maken. Voor de productie deed Skitt trouwens beroep op de Nederlandse producers BRANDIE x ATLouis (Dikke, Sevn Alias), die met behulp van een zomers gitaartje en spacy beats de puntjes op de i zetten. Van Skitt gaan we de komende tijd nog heel veel van horen!

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1319 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Astronaute - "Reeds"

Binnen een kleine week verschijnt de tweede plaat Circle van het Hasseltse tweetal Astronaute. Vroeger was Astronaute nog een band, maar ondertussen is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.