Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MAXINE – “I Like U, But I Love Me”

© Eduard Nijgh

MAXINE mag dan wel uit Nederland komen, studeren deed ze in Zweden. Dat is in elk geval duidelijk te horen aan haar muziekstijl, want hadden we niet beter geweten, dachten we dat de jongedame het volgende Scandinavische popicoon was. De Nederlandse heeft met “DON.T” en “Help Myself” al twee singles met een pak streams op haar naam staan, maar schrijft daarnaast ook nummers voor andere bekende namen zoals Maan en Famke Louise. MAXINE is dus van alle markten thuis. Met “I Like U, But I Love Me” heeft ze vandaag weer een hitje aan haar discografie toegevoegd.

In tegenstelling tot haar eerdere werk, krijgen we op de nieuwste worp van MAXINE haar soulvolle kant te horen. Gelukkig gaat die hand in hand met de vertrouwde poppy kant en dat is een bijzonder leuke combinatie. “I Like U, But I Love Me” werd een ode aan zelfliefde en met het nummer wil de zangeres vooral het statement maken dat dat niet egoïstisch is. De song schiet lekker catchy uit de startblokken met dansbare synths en een poppy beat. MAXINE zelf trekt de soultour op, maar dat pakt goed uit. Het is bijna onmogelijk om stil te staan op de refreinen. Zeker als er een elektronische twist doorheen het nummer raast met de nodige samples. Veel variatie zit er niet in het nummer, maar het weet wel een glimlach op ons gezicht te toveren.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 juni 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief