Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Red Sebastian – “Embrace Me”

Zelfs corona zet geen rem op de aanvoer van nieuwe muziek. Vandaag blaast singer-songwriter Seppe Herreman zijn fonkelnieuw project Red Sebastian leven in. Met catchy melodieën krijgt hij je aan het dansen, maar eveneens weet de jongeman ons te ontroeren met zijn pakkende tekst. Zo ook op zijn allereerste single.

“Embrace Me” gaat ingetogen van start met piano en Herremans stem. Mooie akkoorden ondersteunen het verhaal over de onbeantwoorde liefde en de kwellende pijn die daarbij komt kijken. Naar het refrein toe maakt de ingetogenheid plaats voor een stevige climax die indruk maakt. Elektronica en strijkers doen het nummer groots klinken, terwijl de vocals het gaspedaal volledig induwen. Dit beklijvend nummer kruipt onder je huid en voor je het goed beseft, ben je meegezogen in melancholische dramatiek.

“Embrace Me” is het eerste voorproevertje van Red Sebastians debuutplaat, waar we momenteel nog geen releasedatum voor kennen. Wel weten we dat Red Sebastian op 25 april de studio induikt met zijn band om ons een spetterend livestreamconcert te bezorgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.