Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Polar Youth – “Love Me”

Polar Youth is eindelijk terug van weggeweest. De Gentse producer loste in 2019 haar debuut-ep Lost & Found, waarop o.a. samenwerkingen met Fortress en WAYI pronken. Bij het grote publiek is ze voornamelijk bekend voor haar samenwerking met Coely en voor de komende maanden heeft ze alvast tien nummers klaarstaan, waarop ze ook af en toe versterking krijgt van een andere artiest.

De eerste release van 2021 is er alvast eentje waarop ze onze huidige situatie samenvat. “Love Me” is geïnspireerd op hoe we in deze tijden soms moeilijk contact kunnen houden en je geliefden missen. De beats en opbouw klinken hoopvol, waardoor de boodschap van het nummer ook zeker weet binnen te komen. “Love Me” is een zeer pakkend en dansbaar nummer tegelijk, maar is vooral ook het beste bewijs dat Polar Youth een waanzinnig mooi jaar te wachten staat als ze soortgelijke nummers zal uitbrengen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

1790 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Madeleine Mayi - "Light's Out"

Wie zich wel eens waant in de wereld van de singer-songwriters, luisterde mogelijks al een keer naar Madeleine Mayi. De jonge muzikante…
AlbumsRecensies

ICTO - Under Construction (★★★½): De grenzen opzoeken

Van onze eigen ‘Grote Beer van Morgen’ tot finaliste van De Nieuwe Lichting: het ging in 2019 allemaal heel snel voor ICTO….
InterviewsUitgelicht

Interview Polar Youth: ‘Ik was mijn muzikale identiteit kwijt’

De Gentse Polar Youth is intussen al enkele jaren bezig, maar op haar debuut-ep was het toch even wachten. In 2014 werd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.