Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Maine – “Sticky”

The Maine is zo’n band die om de één à twee jaar een nieuw album uitbrengt, en ons keer op keer verbaast met hun creativiteit en talent. Iets minder dan twee jaar na de release van de vorige plaat You Are OK, komen ze nu met de eerste single van het volgende album: XOXO: From Love & Anxiety In Real Time. Naast de single “Sticky”, hebben de mannen van The Maine ons ook voorzien met een pre-order merchdrop, en een gratis wereldwijd concert in de vorm van een livestream.

“Sticky” is een warm en catchy liefdeslied. Zanger John O’Callaghan uit zijn liefde door zijn crush te vergelijken met een liedje dat in zijn hoofd blijft hangen, waaraan hij constant denkt. De single brengt gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de luisteraar. Het is een zomers lied, met een catchy gitaar, en een creatief gebruik van drum- en baspartijen. De teksten zijn makkelijk verteerbaar, en leuk om mee te zingen. Al bij al is het een braaf en toegankelijk nummer. The Maine heeft ook al een videoclip uitgebracht voor “Sticky”. Die heeft ons aangenaam verrast met zijn creatieve shots, en is zeker het kijken waard.

Deze eerste single van The Maine is geen wereldhit, maar wel een simpel en aanstekelijk nummer, en een veelbelovende start voor de nieuwe plaat. XOXO: From Love & Anxiety In Real Time komt uit op 9 juli, en zal tien nummers tellen. Het wordt de achtste langspeler van de band en ze beschrijven het als hun beste tot nog toe. Met nog vier maanden te gaan tot de officiële release van het album, mogen we ons zeker verwachten aan nog wat bijkomende singles.

Facebook / Instagram / Website

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Peter Doherty & Frédéric Lo - "The Epidemiologist"

Peter Doherty is terug van weggeweest. Ditmaal wordt hij vergezeld door de Franse muzikant Frédéric Lo, vooral bekend van zijn werk met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Babeheaven - "The Hours"

Babeheaven is terug met een prachtige nieuwe single: “The Hours”. Het West-Londense vijftal onder leiding van Nancy Andersen en Jamie Travis dropte…
FeaturesUitgelicht

Van tin tot goud - De jubileumplaten van oktober 2021

Ook al brengen we dagelijks verslag uit van de nieuwste muziek die we konden vinden, we verliezen de steeds groter wordende catalogus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.