Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Lil Skid – “How U Want It” & “Real Shawty”

Het team en de artiesten van 32WORLDWIDE zijn niet meer weg te denken uit de Belgische hiphop. Pretty Boy Dro en Chuki Beats hebben samen een ongelooflijk goed label uit de grond gestampt dat nu een aantal gouden artiesten onder zijn vleugels heeft. De bekendste is zonder twijfel Yung Mavu, maar Lil Skid doet zeker niet onder. Hij is een van de weinigen die echt pure mumble rap durft te brengen in België en het ook nog goed doet! Na zijn laatste project Graduation 3/2 gaat Lil Skid elke drie weken twee nummers uitbrengen en “How U Want It” en “Real Shawty” zijn de eerste van die reeks.

“How U Want It” is een zeer hard en ruw nummer. De beat, gemaakt door Chuki – wie anders -, wordt voortgestuwd door krachtige, maar korte 808’s en zorgt voor een zeer intense sfeer. Het stemgebruik van Lil Skid is hier ook weer van de bovenste plank. Je merkt dat hij niet bang is om zijn stem in te zetten en dat siert hem. Waar “How U Want It” hard is, is “Real Shawty” het tegenovergestelde. Dit nummer is veel melancholischer en rustiger. Het is vooral de beat die hier uitsteekt, maar dat wil niet zeggen dat Skids verse slecht is. Hij rapt hier veel kalmer en dat is extra aangenaam, omdat het zo haaks staat op het eerste nummer.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

93 posts

About author
De liefde voor muziek is oneindig.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Skid - "Different Action"

Lil Skid behoort tot de top van de Belgische mumble rap. Samen met de welgekende Chuki Beats bracht hij eerder dit jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lil Skid & Chuki Beats - "Loop"

32WORLDWIDE is nog maar een klein jaar geleden opgericht door onder meer producer Chuki Beats en Pretty Boy Dro, maar hun succes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.