Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lil Skid & Chuki Beats – “Loop”

32WORLDWIDE is nog maar een klein jaar geleden opgericht door onder meer producer Chuki Beats en Pretty Boy Dro, maar hun succes spreekt nu al voor zich. Met Yung Mavu hebben ze immers een van de meest veelbelovende hiphopartiesten uit Europa op hun rooster staan en recent lanceerden ze nog een eigen kledingcollectie. Met Lil Skid hebben ze nu ook nog eens een zeer sterk opkomend talent onder hun hoede genomen. De Gentse rapper is al een tijdje furore aan het maken met zijn ‘new school’ hiphop en zijn unieke rapstijl. Lil Skid werkte voor zijn vorige projecten ook samen met Chuki Beats en dat leverde al een aantal echte bops op. Met heel wat nieuwe muziek op komst en een labeldeal lijkt een doorstart van Lil Skid niets meer in de weg te staan.

“Loop” is de eerste release van Lil Skid op 32WORLDWIDE en meteen eentje die kan tellen. De twintigjarige Gentenaar heeft de afgelopen jaren een in België unieke rapstijl ontwikkeld die op “Loop” nieuwe hoogtes bereikt. Vooral het mumbelen is eigen aan de rapstijl van Lil Skid, waarmee hij een unieke flow weet te creëren waar zelfs Amerikaanse rappers nog het een en ander van kunnen leren. Laten we natuurlijk ook niet de man achter de knoppen vergeten, die op “Loop” nog maar eens laat horen waarom hij een van de besten in zijn vak is in België. De nieuwe Lil Skid x Chuki Beats zetten we nog een tijdje op loop in afwachting van nog meer nieuwe nummers.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 juni 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief