Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maida Rose – “Where Do We Go”

Fans van Beach House en Cigarettes After Sex kunnen het tegenwoordig ook wat dichter bij huis zoeken. Maida Rose ontstond in Den Haag toen Javièr den Leeuw en Roos Meijer met hun gezamelijke liefde voor dreampop aan de slag gingen. Na vijf jaar schrijven en opnemen, is het tijd voor de band om met hun muziek naar buiten te treden. “Where Do We Go” is de tweede single van het muzikale duo en ligt in het verlengde van hun melancholische debuutsingle “Harmony of Heartache“.

Maida Rose weet de dreampop-ingrediënten tot een interessant eindresultaat te vermengen. Op “Where Do We Go” horen we meer licht doorheen de verschillende muzikale lagen waardoor de nakende lente het uitgelezen moment lijkt voor de release van de song. De zachte stem van Roos heeft een kalmerend effect waardoor je zowaar een staat van hyperbewustzijn bereikt. Het nummer, over het einde van een relatie, weet zich te onderscheiden van de dertien-in-een-dozijn-liefdesverdrietsongs door net de focus te leggen op de ontkenningsfase, het moment waarop je beseft dat je jezelf moet herontdekken zonder je partner. Verfrissend! Met “Where Do We Go” weet Maida Rose de verwachtingen voor de toekomst alvast weer een stukje omhoog te schroeven.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Koala Disco – Koalala Discoco (★★★): Een mengelmoes van alles

Koala Disco blijft niet bij de pakken zitten en brengt al snel na de eerste twee singles “Dirt and Water” en “Tiny…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HANYA - "Lydia"

Er komt steeds meer muzikaal moois uit de Zuid-Engelse stad Brighton. De stad groeit uit tot een smeltkroes van talent, waarin ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tonsils - "Nightmares Out Of A Bag"

Laten we vandaag kennis maken met de sympathiekste band van de sympathiekste bevolking uit België, de Limburgers. Tonsils komt uit Hasselt en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.