Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Addison Rae – “Obsessed”

De zoveelste TikTokster maakt een muzikaal debuut. Sinds 2019 verzamelde de danseres Addison Rae miljoenen volgers op het platform. Vorig jaar startte de twintigjarige ook een eigen merk van cosmetica en een Spotifypodcast met haar moeder. Gisteren geraakte bekend dat ze zou meespelen in de film He’s All That – een herwerking van de klassieker She’s All That uit 1999 – en vandaag verscheen Addisons eerste single “Obsessed”. Die heeft niets met de film te maken, maar verschijnt zomaar, omdat het kan.

Vormt dit nummer een meerwaarde? Niet meteen. De beat is aangenaam en de zang on point, maar niets laat “Obsessed” uitblinken. Op een vrij arrogante manier vertelt Addison ons dat ze zich graag ziet – wat goed is – maar het is niet origineel. Het sassy karakter heeft nog wel z’n charme, maar werkelijk niets aan het nummer blijft hangen. “Obsessed” voelt een beetje als een massaproduct, een nummer als waar er al zoveel van zijn. Toch haalt het omwille van Addisons bekendheid vlotjes een hoog aantal streams binnen, maar wij raden de zangeres aan toch maar op haar dans- en acteercarrière te focussen.

Facebook / Instagram / Twitter / TikTok

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "OBSESSED"

Het was even stil rond ICTO, maar dat betekent niet dat ze helemaal van de radar verdwenen is. In 2019 behoorde ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.