Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI – “Patience” (feat. YUNGBLUD & Polo G)

De meeste mensen kennen KSI niet als artiest maar als een YouTuber. De 27-jarige Brit wist tientallen miljoenen abonnees op verschillende kanalen te vergaren, wat zorgde voor een groot podium voor zijn muzikale aspiraties. De transitie van YouTube naar de muziekindustrie legt hem momenteel geen windeieren: dankzij samenwerkingen met megasterren als Anne-Marie, Lil Baby, Offset en Rick Ross heeft KSI net geen zeven miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.

De laatste toevoeging aan die indrukwekkende lijst van namen zijn Polo G en YUNGBLUD, die KSI assisteren op zijn nieuwste nummer “Patience”. Het refrein wordt onder handen genomen door YUNGBLUD en is een echte oorwurm. Polo G schreef dan weer een catchy maar brave melodie voor de eerste strofe. KSI zelf verrast door niet te rappen, zoals zijn fans dat gewoon zijn, maar door zichzelf uit te dagen en te zingen. Productioneel is alles zeer verzorgd en ietwat voorzichtig, waardoor het lied voor sommigen te afgelekt zal klinken. Mensen die daarentegen houden van generieke popsongs zullen KSI’s nieuwste single zeker kunnen smaken.

KSI: Facebook / Instagram / Twitter
YUNGBLUD: Facebook / Instagram / Twitter
Polo G: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD – “Hated”

We betwijfelen of het nog nodig is, maar aan wie de voorbije jaren de Belgische festivals en hitlijsten vermeed, stellen we graag…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 2): Kokend bloed

De tweede dag van Pukkelpop stond volledig in het teken van Billie Eilish als headliner op de Main Stage. De zangeres blijft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD - "Lowlife"

Afgelopen weekend scheurde Dominic Harrison met een topsnelheid over de Nürburgring. Niet alleen figuurlijk in de vorm van een energieke show op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.