Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI – “Patience” (feat. YUNGBLUD & Polo G)

De meeste mensen kennen KSI niet als artiest maar als een YouTuber. De 27-jarige Brit wist tientallen miljoenen abonnees op verschillende kanalen te vergaren, wat zorgde voor een groot podium voor zijn muzikale aspiraties. De transitie van YouTube naar de muziekindustrie legt hem momenteel geen windeieren: dankzij samenwerkingen met megasterren als Anne-Marie, Lil Baby, Offset en Rick Ross heeft KSI net geen zeven miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.

De laatste toevoeging aan die indrukwekkende lijst van namen zijn Polo G en YUNGBLUD, die KSI assisteren op zijn nieuwste nummer “Patience”. Het refrein wordt onder handen genomen door YUNGBLUD en is een echte oorwurm. Polo G schreef dan weer een catchy maar brave melodie voor de eerste strofe. KSI zelf verrast door niet te rappen, zoals zijn fans dat gewoon zijn, maar door zichzelf uit te dagen en te zingen. Productioneel is alles zeer verzorgd en ietwat voorzichtig, waardoor het lied voor sommigen te afgelekt zal klinken. Mensen die daarentegen houden van generieke popsongs zullen KSI’s nieuwste single zeker kunnen smaken.

KSI: Facebook / Instagram / Twitter
YUNGBLUD: Facebook / Instagram / Twitter
Polo G: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop voegt o.a. Foals, King Gizzard & The Lizard Wizard, Turnstile en YUNGBLUD toe aan de affiche!

De nieuwe namen voor Pukkelpop vliegen ons de laatste dagen om de oren. Nadat de eerdere aankondigingen zoals Billie Eilish en Angèle…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI – “Voices” (feat. Oliver Tree)

KSIOlajideBT: het is geen automatische suggestie voor een wachtwoord, maar de naam waarmee rapper KSI zijn carrière van start ging als YouTuber….
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het viseuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.