Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single STONE – “Fuse”

De prestaties van FC Liverpool zijn de laatste weken eerder matig, maar gelukkig heeft STONE geen last van een dipje. Net voor de coronacrisis losten de nieuwkomers uit de stad aan de Mersey hun eerste single en zagen dat meteen beloond met laaiende reviews. De jonge twintigers bleven ondanks de aanslepende lockdown niet bij de pakken zitten en werkten in alle rust verder aan nieuwe muziek. Het gebrek aan perspectief en het gevoel van stilstand liet zijn sporen niet achter bij het viertal en zo schreef de band er zelfs een nummer over. “Fuse” is dan ook een hymne geworden die exact het gevoel en de gemoedstoestand van de generatie Z omschrijft tijdens deze onzekere en woelige periode.

Van een stilstand is er op de nieuwe van STONE helemaal geen sprake. Het viertal komt namelijk nog venijniger en energieker over op “Fuse”, waar duidelijk ook hun frustratie in verwerkt is geweest. De gitaar raffelt er heerlijk op los en zorgt dat er meteen vaart in het nummer zit en vooral ook blijft. Het stimuleerde de andere bandleden om er een ferme lap op te geven en zo samen een krachtig en gefundeerd geluid op te trekken. De dosis charisma van frontman Fin Power zijn de puntjes op de i van een uitermate sterke en spraakmakende nieuwe single van STONE. Meer van dat!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1395 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Interviews

Interview Bredren: 'Het publiek meenemen op een reis door drum & bass'

Deze vrijdag wordt de Brusselse technotempel Fuse uitzonderlijk overgenomen door drum & bass. Dan doen onze landgenoten van Bredren er immers éen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.