Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Howlers – “I Don’t Love You All The Time”

ⓒ Rob Blackman

Scherpe gitaarriffs, ongezouten zanglijnen en een kolossaal potje scheuren op zijn Brits. Als je deze drie ingrediënten wel kan smaken en nog nooit eerder van The Howlers hoorde, zal je weldra opstijgen van enthousiasme. Onder deze huilende bandnaam voorziet dit Londense trio brutaal eerlijke altrock die het grote publiek vooralsnog weet te vermijden. Ondanks het underdogimago, dat gepaard gaat met slechts 700 maandelijkse Spotify-luisteraars, blijven deze rockers niet onopgemerkt. Zo werden ze al geprezen door Steve Lamacq (BBC 6 Music) en verkregen ze ook al zendtijd op BBC Radio 1. Het beloofde een mooi 2020 te worden voor dit jong geweld, maar ook zij bleven niet door de omstandigheden gespaard.

Na de release van de single “Badlands” en B-side “County Lines” in april vorig jaar was het even op de tanden bijten voor nieuw materiaal. De jongens gaan dit jaar echter uitstekend van start met een nieuwe single “I Don’t Love You All the Time”. Welgeteld vijftien seconden zijn er nodig om de single te transformeren in een wervelwind van gure rock-‘n-roll. Frontman Adam Young laat zich tijdens de strofen begeleiden door een daverende basgitaar terwijl hij het voortouw neemt met zijn ruwe vocals. Met een knal worden de versterkers opengedraaid en een refrein neergezet waar The Black Keys trots op zouden zijn. Na een wederom begeerlijk coda zit je al snel klaar voor een tweede luisterbeurt. Met een single als deze kunnen we enkel hopen dat dit jaar dan toch de aftrap mag zijn voor het succes dat The Howlers verdient.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles The Howlers - "Badlands" & "County Lines"

April had eigenlijk de belangrijkste maand in het nog jonge bestaan van The Howlers kunnen worden, maar het gevaarlijke  coronavirus gooide roet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Howlers - "Matador"

The Howlers is zo een naam, die je als rockfan snel zou moeten ontdekken. Dit drietal uit het oosten van London maakt…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle The Howlers - "La Dolce Vita"

Maak je klaar voor een nieuwe rockwervelwind uit het Verenigd Koninkrijk, want The Howlers staat klaar om je helemaal omver te blazen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.