Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Howlers – “Matador”

ⓒ Rob Blackman

The Howlers is zo een naam, die je als rockfan snel zou moeten ontdekken. Dit drietal uit het oosten van London maakt potige Desert rock, die al snel blijft hangen. Met hun debuutsingle “La Dolce Vita” maakten ze in juni meteen indruk op ons en ook BBC Radio 1 is het talent van The Howlers niet ontgaan. Nu ze al heel wat kelders en cafe’s in London en omstreken hebben plat gespeeld, mikken ze nu hoger en verder. Het mag duidelijk zijn dat The Howlers er alles doen om het ver te schoppen en de kans zit er dik in dat ze in dat opzet zullen slagen. Hun tweede single “Matador” is alvast weer een stevige sollicitatie voor het grote publiek.

“Matador” begint meteen goed met een gitaarriff die wel gemaakt lijkt voor de grote podia. Bij The Howlers draait het vaak vooral om het instrumentele en daar steken ze dan ook heel wat kracht en energie in. De gitaren ronken, de baslijn is lekker sappig ingespeeld en de drums klinken haarscherp zoals ze horen te zijn. Frontman Adam Young heeft tevens een zeer ruig en krachtig stemgeluid waarmee hij ons al snel weet in te pakken. The Howlers leveren met “Matador” een strak vervolg op hun debuutsingle en onderstrepen hun talent met verve.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles The Howlers - "Badlands" & "County Lines"

April had eigenlijk de belangrijkste maand in het nog jonge bestaan van The Howlers kunnen worden, maar het gevaarlijke  coronavirus gooide roet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle The Howlers - "La Dolce Vita"

Maak je klaar voor een nieuwe rockwervelwind uit het Verenigd Koninkrijk, want The Howlers staat klaar om je helemaal omver te blazen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingles Boygenius (Julien Baker, Phoebe Bridgers & Lucy Dacus) - "Bite The Hand", "Me & My Dog" en "Stay Down"

Drie van de meest geliefde indie singer-songwriters die de krachten bundelen? Het is voor velen een droom die werkelijkheid wordt. Julien Baker,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.